Це ароматне печиво дуже просте у приготуванні, тому для домашнього чаювання в колі сім’ї чи друзів підходить якнайкраще. Пропонуємо спробувати швидкий рецепт чудової домашньої випічки. Ви переконаєтеся, що магазинне печиво не здатне принести стільки насолоди, як домашнє, приготоване своїми руками. Щобільше, ви навіть не встигнете втомитися, як все буде готово!
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 250 г пшеничного борошна;
- 100 г цукру;
- 100 г вершкового масла;
- 3-4 столової ложки теплої води;
- 2-3 чайної ложки кориці;
- 10 г розпушувача для тіста;
- щіпка солі
Україна на межі трудового колапсу: кому доведеться працювати до глибокої старості
До 12 150 грн щомісяця: українцям виплачуватимуть нову соцдопомогу— хто зможе отримати
Українці залишаться без води: конфлікт вдарить по простих людях
Українцям спустошать кишені: за запізнення зі сплатою комуналки нарахують штрафи
Приготування:
Для приготування тіста у розм'якшене вершкове масло, додати теплу воду. Тепер додати просіяне борошно з розпушувачем. Вимісити тісто і залишити його на 10 хвилин. Цукор змішати з корицею.
З тіста сформувати смужки 10 см завдовжки і 1 см шириною. Обваляти їх в цукрі з корицею і з'єднати кінці смужок. Випікати протягом 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні