Запечена картопля з будь-яким м'ясом - неймовірно ароматна й ситна страва. Пропонуємо спробувати ще один цікавий спосіб приготування картоплі у духовці з курячим філе, сиром та маринованими огірками.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Картопля 4-5 середніх
- Куряче філе 250-300 г
- Мариновані огірочки 200 г
- Сир
- Вершкове масло
- Кетчуп
- Майонез
- Зелень
- Приправа для курки (додати при смаженні філе)
Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
ТЦК проводять нові "облави" – куди нагрянуть
Не тільки дронами, а й ракетами: рф може збільшити кількість масованих атак на Україну
Власникам газових плит доведеться заплатити 360 грн: до кого прийде перевірка
Приготування:
Картоплю промийте, загорніть у фольгу і випікайте у розігрітій духовці протягом 1 години, при 200 градусах. Краще відварити картоплю до м'якості, а потім поставити їх в духовку на 20 хвилин.
Приготуйте начинку за цей час. Куряче філе поріжте на кубики та обсмажте на сковорідці зі спеціями. Наприкінці додайте трохи води. Готове філе змішайте з нарізаними кубиками огірками, тертим сиром та подрібненою зеленню.
Коли картопля буде готова, ще поки вона гаряча зробіть надріз та розімніть серцевину. Першим шаром кладемо вершкове масло, далі викладаємо начинку, за бажанням змащуємо майонезом і кетчупом, посипаємо сиром і зеленню.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні