Рогалики з абрикосовим джемом - надзвичайно смачні та ніжні булочки з начинкою! Завдяки цьому перевіреному способу приготування рогалики з джемом виходять акуратними, м'якими, рум'яними і красивими. Вони просто бездоганні!
Читайте Знай в Google News!
Для тіста:
- Кефір (молоко) - 1 стакан
- Масло вершкове (маргарин) - 180 г
- Цукор - 120-150 г
- Дріжджі сухі - 11 г
- Яйце - 1 шт.
- Ванілін - 1 пакетик
- Борошно - 500 г⠀
Для начинки:
- Абрикосовий джем (можна будь-який на свій смак)
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти
Пенсіонерів обкладуть податками: у кого держава забиратиме частину виплат
Менше пільг і більше вимог: соціальну допомогу платитимуть за новими критеріями
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Приготування:
⠀
У теплий кефір додати цукор, дріжджі, розтоплене масло, ванілін і яйце, все перемішати. Додати борошно, замісити тісто і залишити його в теплі на пару годин. Тісто на рогалики не підніметься сильно, а тільки стане м'якшим.
Потім сформувати з тіста колобочки вагою по 50 г, кожен розкачати в овальну корж, на один край покласти 1 ч. л джему і зліпити рогалики. Зверху змастити сумішшю збитого жовтка з молоком.
Залишити рогалики хвилин на 30 біля духовки, яка в цей час прогрівається. Випікати 35-40 хвилин при 180°. Зверху посипати цукровою пудрою.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні