Котлети й макарони — класичне для українців поєднання. Але приготувати їх можна і досить цікавим способом, який особливо буде до вподоби прихильникам правильного харчування. Велика перевага — те, що котлетки не смажаться, а тушкуються, а тому це ще й страва для тих, хто з якихось причин уникає смаженого.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Макарони сухі 280 г
  • печериці 150 г
  • фарш 450 г
  • вода 500мл
  • Вершки 20% 300мл
  • сир 75г
  • Зелень за смаком
  • Сіль, спеції (суміш перців, копчена паприка).

Приготування котлет, скріншот відео

Приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати

Показати ще

Змішуємо фарш зі спеціями, формуємо кульки. Викладаємо будь макарони в сковороду (особливо красивою страва вийде з тальятеле), зверху м'ясні кульки, нарізані печериці та заливаємо водою. Готуємо під кришкою на малому вогні протягом приблизно 15 хвилин. Посипаємо спеціями, натертим сиром і заливаємо вершками, за бажанням додати зелень. Готуємо 3-5 хвилин до загустіння соусу, акуратно перемішуючи при подачі зверху посипати сиром і можна зелень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі будинку.