Для того щоб приготувати курку в перці, нам знадобиться 500-600 грам курячого філе, 4 штучки болгарського перцю, один помідор і 80 грам сиру. А також 3 столові ложки сметани і сіль, спеції за смаком.

Читайте Знай в Google News!

Приготування починається з перців, які слід розрізати навпіл і згодом очистити від насіння. Беремо форму для запікання і попередньо змащуємо її маслом, а потім на неї викладаємо перці.

Куряче філе нарізається невеликими шматочках, додається порізаний помідор, сметана, і сіль зі спеціями за смаком. Консистенцію, яка повинна вийти після перемішування, можна подивитися на відео Telegram-каналу під назвою "Real Food".

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Перці слід наповнити начинкою, зверху посипати заздалегідь натертим сиром. Випікати перці слід при 180 градусах протягом 20-30 хвилин до золотистої скоринки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, пастила з яблук, слив, груш і малини з ароматними спеціями: як приготувати натуральні ласощі вдома. За словами Литвинової, швидше і ефективніше готувати пастилу в сушильних шафах.

Як повідомляв "Знай.ua", білосніжна запіканка з ягодами, рецепт для справжніх "лінивців" - просто тане в роті. Тепла осінь в самому соку, вересень добігає кінця, а Жовтень вже стукає в двері. Приходить час для домашніх посиденьок ввечері і теплого чаювання.

Знай.ua писав, рецепт приємною рибної солянки на сковороді: незрівнянно смачна страва при такому поєднанні продуктів.