Кабачки з фаршем і помідорами запечені у духовці виходять просто незрівнянними. З молодими кабачками дуже легко експериментувати, їх солодкуватий смак можна легко підкреслити чим завгодно. Оскільки страва складається з овочів і м'ясного компонента, гарнір не обов'язковий.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Кабачок — 1 шт.
- Фарш м'ясний - 300 г
- Помідори - 3 шт.
- Сметана - 2 ст. л.
- Сир — 150 г
- Сіль — 1 г
- Перець — 1 г
- Зелень (сушена) — 1 г
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Приготування:
Змастити деко рослинною олією. Кабачок нарізати кільцями, розкласти їх в один шар. Посолити, присипати сушеними травами. Зверху викласти будь-який фарш на ваш смак. А зверху покрити шматочками помідорів.
Тепер змастіть їх сметаною та поперчіть. Відправте в духовку на 20-30 хвилин. Присипте тертим сиром і запікайте ще 5 хвилин.
В результаті виходить дуже соковита запіканка, яку готувати неймовірно просто. Сподобається навіть тим, хто абсолютно байдужий до кабачків. Така страва є чудовим варіантом для обіду чи вечері.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні