Домашній паштет з натуральних продуктів не потребує реклами. А особливість паштету з сочевицею в тому, що він прекрасно намазується на хліб. Це ідеальна закуска, а також корисна і вегетаріанська. Щобільше, вона може довго зберігатися в холодильнику.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 400 г вареної сочевиці (зеленої або коричневої)
- 100 г цибулі
- 1 ч. л. солі
- 1/2 ч. л. коріандру
- 1/4 ч. л. чорного перцю
Приготування:
Ціна на мед поб'є всі рекорди: що прогнозують пасічники
Українці на пенсії зможуть отримувати по 14 000 грн: кому призначать солідні виплати
Чим вищий стаж, тим більша доплата: пенсіонерам нарахують бонуси
Мобілізації можна не боятися: в Україні знімуть з військового обліку чотири категорії чоловіків
Цибулю нарізати і обсмажити. Збити в блендері всі інгредієнти. Подавати на хлібцях або зі свіжими овочами. Ось і весь рецепт! В результаті виходить нереальна смакота з найпростіших інгредієнтів.
До відвареної сочевиці також можна додати улюблені ароматні спеції. Наприклад, це може бути хмелі-сунелі, імбир мелений, сушений майоран, червоний перець.
Їсти сочевично-цибульний паштет можна як теплим, так і охолодженим. В холодильнику він зберігається до 4 днів. Закуска чудово поєднується з бездріжджовим хлібом, трохи підсушеним на сковороді без масла, і з сиром фета.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні