Шоколадно-горіхова паста в домашніх умовах виходить надзвичайно смачною. Пропонуємо спробувати рецепт, від якого всі будуть у захваті. А особливо нею тішитимуться діти. Приготувати густу, солодку, ароматну пасту з горіховим смаком зовсім нескладно. А головне – вона на 100% натуральна.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- 1 склянка молока (250 мл)
- 3 ст. ложки какао порошку
- 3 ст. ложки цукру
- 3 ст. ложки борошна
- 70-80 грамів вершкового масла
- 1/4 плитки шоколаду
- горіхи (мелені)
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Приготування:
У каструльку налити молоко, покласти цукор, борошно і какао. Включити плиту і варити, періодично помішуючи, інакше на дні починає прилипати борошно. Коли маса закипіла, проваріть її близько хвилини і відставте з вогню.
Дайте десерту остигнути протягом 20 хвилин. Тепер кладемо шматочки масла і ретельно розмішуємо, щоб відразу маса заблищала. Зверху натріть на тертці ¼ плитки шоколаду. Перекладіть масу в баночку. Шматочки шоколаду розтечуться. Також можна додати мелених горіхів, тоді десерт стане ще смачнішим.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, гарбузовий сік з апельсином: рецепт десертного напою, який стане джерелом корисних речовин взимку
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби