Пончики за цим рецептом виходять на смак зовсім не жирні. Однак, головне - добре промокнути їх паперовим рушником. Такі смаколики з дитинства повертають нас до рідної домівки, до гучного сімейного столу. Пончики, посипані цукровою пудрою, з начинкою і без неї, відмінно підійдуть до сімейного чаювання.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Яйця - 2 шт.
- Згущене молоко - 190 г
- Щіпка солі
- Борошно - 300 г
- Розпушувач - 1 ч. л.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
Збиваємо яйця, згущене молоко і дрібку солі. У борошно додати розпушувач і просіяти в яйця зі згущеним молоком. Спочатку збивати, а потім замісити руками. Тісто не повинно приставати до рук.
Далі формуємо кульки розміром з волоський горіх. Накриваємо рушником, щоб тісто не обвітрилося. Дайте трохи пончикам відпочити.
У сотейник наливаємо олії так, щоб вона покривала пончики хоча б на половину. Обсмажуємо їх з усіх боків. Перед подачею присипати цукровою пудрою.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби