Пончики за цим рецептом виходять на смак зовсім не жирні. Однак, головне - добре промокнути їх паперовим рушником. Такі смаколики з дитинства повертають нас до рідної домівки, до гучного сімейного столу. Пончики, посипані цукровою пудрою, з начинкою і без неї, відмінно підійдуть до сімейного чаювання.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт.
  • Згущене молоко - 190 г
  • Щіпка солі
  • Борошно - 300 г
  • Розпушувач - 1 ч. л.

Домашні пончики, скріншот: YouTube

Домашні пончики, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

Приготування:

Збиваємо яйця, згущене молоко і дрібку солі. У борошно додати розпушувач і просіяти в яйця зі згущеним молоком. Спочатку збивати, а потім замісити руками. Тісто не повинно приставати до рук.

Далі формуємо кульки розміром з волоський горіх. Накриваємо рушником, щоб тісто не обвітрилося. Дайте трохи пончикам відпочити.

У сотейник наливаємо олії так, щоб вона покривала пончики хоча б на половину. Обсмажуємо їх з усіх боків. Перед подачею присипати цукровою пудрою.

Домашні пончики, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації

Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості

Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби