Хрін з буряком-дуже смачна, ароматна і само собою дуже корисна закуска-приправа. Дуже добре підходить до всіх м'ясних страв і не тільки.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнт:

  • Корінь хрону-200 грам
  • Буряк — 100 Грам
  • Оцет 9% - 2-3 Ст. ложок
  • Сіль - 1 чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Вода-200 Мілілітрів

Приготування:

Для маринаду необхідно змішати воду, сіль, цукор і оцет. Суміш закип'ятити і дати охолонути.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Підготувати буряк: вимити і очистити її. Так само підготувати хрін.

Хрін і буряк натерти на дрібній тертці.

Змішати інгредієнти і додати в них теплий маринад. Перекласти в банку, закрити кришкою. Коли маринад охолоне поставити банку в холодильник на добу. Страва готова до вживання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.

Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.

Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.