Хрін з буряком-дуже смачна, ароматна і само собою дуже корисна закуска-приправа. Дуже добре підходить до всіх м'ясних страв і не тільки.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнт:
- Корінь хрону-200 грам
- Буряк — 100 Грам
- Оцет 9% - 2-3 Ст. ложок
- Сіль - 1 чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. ложка
- Вода-200 Мілілітрів
Приготування:
Для маринаду необхідно змішати воду, сіль, цукор і оцет. Суміш закип'ятити і дати охолонути.
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Підготувати буряк: вимити і очистити її. Так само підготувати хрін.
Хрін і буряк натерти на дрібній тертці.
Змішати інгредієнти і додати в них теплий маринад. Перекласти в банку, закрити кришкою. Коли маринад охолоне поставити банку в холодильник на добу. Страва готова до вживання.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, яскравий крем-суп з кабачків від Олени Мозгової, блюдо, яке не соромно подати навіть в ресторані.
Як повідомляв Знай. ua, ведуча Тетяна Литвинова поділилася рецептом домашнього вершкового масла, ніяких консервантів і шкоди.
Також Знай. ua писав про секрети угорського бограча, який зміцнює імунітет.