Чудовим рецептом крем-супу з кабачків та цукіні поділилася українська продюсерка Олена Мозгова. Спосіб приготування простий, зате смак страви дивовижний! Відповідний допис із яскравим фото кабачкового крем-супу з'явився в Instagram Олени Мозгової.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- цибуля
- кабачки або цукіні
- сіль
- куркума
- вершкове масло
- вершки
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 11 квітня: п’ятниця складних рішень і несподіваних відкриттів
Підвищення соціальних виплат: хто отримає більше грошей
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Для приготування крем-супу цибулю, кабачки чи цукіні ріжете кубиками. Додаєте трошки солі та куркуми за смаком. Тушкуєте все разом у казанку. Коли овочі майже готові, додаєте вершкове масло.
Потім збиваєте готові овочі за допомогою блендера, додаєте до супу трохи вершків і на тому приготування завершується. І фінал, який перетворить звичайний крем-суп з кабачків, у страву, яку і у ресторані не гріх подати, це крапельки олії настояні на трюфелі і свіжозмелений перець (чорний, білий і рожевий).
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби