Домашні сирки з полуничним джемом абсолютно не відрізняються від оригінальних і навіть перевершують їх. Крім того, що такий десерт повністю натуральний, він ще й виходить шалено смачними, а головне корисним.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Сир в брикеті - 200 г
- Підсолоджувач
- Ванілін
- Гіркий шоколад - 60 г
Інгредієнти для джему:
- Полуниця - 300 г
- Кукурудзяний крохмаль - 30-35 г
- Підсолоджувач за смаком
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Приготування:
Спочатку приготуємо джем. Якщо у вас заморожена полуниця, дайте їй відтанути. Якщо свіжа - розітріть її виделкою, щоб виділився сік.
Додаємо до неї крохмаль і підсолоджувач, пробиваємо блендером до однорідної консистенції.
Готуємо джем на повільному вогні 5-6 хвилин, до загустіння. Потрібно постійно помішувати його, щоб не пригорів. Сир змішуємо з ваніліном і підсолоджувачем. Ліпимо сирки і в серединку кожного додаємо джем.
Наприкінці розтоплюємо шоколад і поливаємо ним сирки. Ставимо в холодильник на кілька годин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ікра з опеньків та моркви на зиму: простий рецепт ситної та смачної консервації
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, риба в томатному соусі - універсальний рецепт апетитних домашніх консервів. Цим способом можна приготувати апетитні домашні консерви з декількох видів риби