Від класичної кабачкова аджика відрізняється м'якістю смаку і тим, що подавати її у вигляді окремого соусу потрібно у великих кількостях. Вона менш гостра, а тому з'їдається швидше, так що запасів варто робити достатньо. Кабачкова аджика відмінно підходить для ранкових бутербродів до чаю.
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Кабачки - 3 кг
- Морква - 500 г
- Перець солодкий - 500 г
- Часник - 5 головок
- Помідори - 1,5 кг
- Червоний перець мелений - 2,5 ст. л
- Цукор - 100 г
- Сіль - 2 ст. л.
- Масло рослинне - 200 г
Приготування:
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Помідори подрібнити в м'ясорубці. Кабачки очистити від шкіри і теж пропустити через м'ясорубку. Наступним на черзі - солодкий перець, за ним - морква. Видавити часник або подрібнити в ступці. Всі овочі об'єднати. Додати сіль, цукор, масло.
Варити кабачкову аджику на середньому вогні періодично помішуючи 40 хвилин. Потім додати червоний перець і проварити аджику з кабачків ще 10 хвилин. Перекласти аджику в стерильні теплі банки і закатати. Перевернути догори дном і укутати ковдрою на ніч.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.