Пампушки з часником і зеленню найчастіше готують до червоного українського борщу. З тістом за цим рецептом дуже легко працювати, а результат завжди радує. Однак, не варто використовувати рафіновану олію, тут краще підійде нерафінована ароматна соняшникова!
Читайте Знай в Google News!
Інгредієнти:
- Пшеничне борошно - 500 г
- Пресовані дріжджі - 20 г
- Сіль - 0.5 ч. л.
- Цукор - 1 ч. л.
- Рослинна олія - 50 мл
- Тепла вода - 300 мл
- Зелень - 1 невеликий пучок
- Часник - 2-3 зубчики
- Вершкове масло - 10 г
Приготування:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Змішуємо просіяне борошно (200 г) з дріжджами, теплою водою і цукром. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30-40 хвилин. Додаємо масло і сіль. Потім поступово додаємо борошно, що залишилося просіяне. Замішуємо тісто протягом 10-15 хвилин. Тісто має вийти м'яким і податливим.
Готове тісто скачуємо в кулю і накриваємо кухонним рушником. Ми залишаємо в теплому місці. Коли тісто збільшиться в 2 рази, викладаємо його на робочу поверхню, формуємо одну кулю. Форму для випікання добре змащуємо вершковим маслом.
Готове тісто ділимо на 2 частини з кожної розгортаємо прямокутник, звертаємо в рулет і відрізаємо по невеликому шматочку. Умочуємо кожну булочку в суміш з рубаної зелені, часнику і рослинного масла. Викладаємо булочки в підготовлену форму.
Накриваємо форму з тістом харчовою плівкою і залишаємо на вистоювання на 60-90 хвилин. Потім ставимо в розігріту до 210 С духову шафу приблизно на 30 хвилин, до готовності і апетитною золотистої скоринки на поверхні пампушок. Даємо пампушкам трохи охолонути у формі, потім дістаємо їх і подаємо до столу.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, картопляні ватрушки з соковитою начинкою: жодних особливих компонентів, а смак дивовижний. Зі звичайної картоплі можна приготувати оригінальні та смачні ватрушки з начинкою
Як повідомляв портал "Знай.uа", варення з ревеню та апельсина - незвичайний рецепт ароматного смаколика на зиму. Ароматне варення з приємними цитрусовими нотками свіжості
Також "Знай.uа" писав, солодкі вареники з ягодами - найсмачніший рецепт страви, яку ви захочете готувати щодня. Пропонуємо спробувати найсмачніший рецепт солодких вареників з ягодами.