Щоб кожні вихідні не витрачати на приготування десерту до чаю пару годин, можна спекти коржі, які зберігаються в пергаментному папері, в сухому прохолодному місці дуже-дуже довго. Економія часу колосальна, адже за один раз можна приготувати 3-4 порції заготовок.

Для тесту на одну порцію:

  • 100 г маргарину,
  • 2 яйця,
  • трохи менше склянки цукру,
  • 1 ст. ложка твердого меду або 2 ложки рідкого,
  • 1 ч. ложка соди,
  • 3 склянки борошна.

  1. Яйця потрібно збити з цукром, додати до маргарину, який вже розтопили і охолодили, все перемішати і покласти мед і соду.
  2. Ще раз перемішати і поставити на водяну баню хвилин на 5. Ваше тісто збільшиться в об'ємі і стане коричневим.
  3. Потрібно додати склянку борошна і постаратися добре перемішати, хоча це і не дуже зручно, адже посуд з тестом стоїть на водяній бані.
  4. Перемішали, почекайте ще хвилини 2-3 і знімайте з лазні.
  5. Додавайте інші 2 склянки борошна і добре-добре промісити тісто.

(Але не затягуйте процес – тісто потрібно встигнути розкачати поки воно тепле. З цієї кількості, в залежності від майстерності господині може вийти до 11 коржів)

Випікаються коржі в духовці дуже швидко, тому що дуже тонкі.

Популярні новини зараз

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

А потім можна зібрати будь-який торт на свій смак. Наприклад, можна зробити простий крем з 0,5 кг сметани і склянки цукру. Верх можна прикрасити шоколадом, а боки обсипати крихтою, для якої розкришити один корж.

Нагадаємо, хрусткий капустяний штрудель-рецепт пирога від справжнього майстра кулінарних шедеврів Висоцької.

Як повідомляв портал "Знай.uа", золоті сочники з сиром: 5 хвилин і апетитний десерт готовий.

Також "Знай.uа" писав, що фруктовий торт без випікання-універсальний рецепт літнього десерту, який вийде у кожного.