Попри те, що ікра - делікатес не з дешевих, ми можемо приготувати її аналог із такого доступного всім продукту, як червоний буряк. Вам знадобиться лише сам овоч, вершкове масло та лимон. Така ікра смакує зі шматочком чорного хліба. Намажте його сметаною, а зверху викладіть ікру. Смак у такого частування дуже незвичайний - кисло-солодкий.

Читайте Знай в Google News!

Оригінальний рецепт бурякової ікри пропонує спробувати видання "Зі смаком".

Інгредієнти:

  • червоний буряк - 2 шт.
  • цукор - 2 ч. л.
  • лимон - 1 шт.
  • вершкове масло - 100 г

Червоний буряк, фото: pixabay.com

Приготування:

Залийте буряк водою, варіть 30 хвилин. Остудіть овоч, заливши його холодною водою. Зніміть шкірку. Натріть цедру лимона. Вичавіть сік. Наріжте буряк шматочками. Додайте в чашу блендера з цедрою і соком, маслом і цукром. Подрібніть все в однорідну масу.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Показати ще

Розігрійте сковороду та перекладіть на неї бурякову масу, обсмажуйте на середньому вогні, постійно помішуючи, поки не випарується волога. Як правило, знадобиться яких 10 хвилин. Тепер остудіть її.

Червоний буряк, фото: pixabay.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашнє ігристе вино зі смородинового листя – рецепт ідеального літнього напою для душі

Також Знай.uа" писав, шоколадна ковбаса зі згущеним молоком - як приготувати райські ласощі за декілька хвилин