Замість звичайного пюре або тушкованої картоплі можна приготувати не менш смачну і точно більш святкову страву — печену картоплю з начинкою з м'яса і сиру. Така картопля виглядає надзвичайно апетитно.
Цікавий варіант приготування картоплі пропонує "Со вкусом".
Інгредієнти:
- Яловичина - 200 г
- Картопля - 2 шт.
- Зелена цибуля - 30 г
- Соняшникова олія - 2 ч. л.
- Сметана - 2 ст. л.
- Сіль - 1 щіпка
- Соус барбекю - 60 мл
- Чедер - 50 г
Приготування:
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Відваріть яловичину в підсоленій воді. Застеліть деко фольгою. Змастіть кожну картоплину невеликою кількістю соняшникової олії, посоліть. Викладіть овочі на деко. Випікайте протягом години у розігрітій до 180°С духовці, щоб картопля розм'якла.
Розділіть вже готове м'ясо на волокна та змішайте їх з соусом. Дістаньте деко з духовки, надріжте кожну картоплину уздовж. Трохи стисніть її, щоб розріз розкрився. Тепер заповніть картоплину начинкою з м'яса і соусу.
Посипте натертим сиром та відправте страву знову у духовку, щоб сир розплавився. Подавати, посипавши дрібно нарізаною цибулею та зеленню. Полити соусом або сметаною.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, апетитні кабачки з начинкою - рецепт фарширування для тих, хто піклується про своє здоров’я
Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана
Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.