Який салат ви робите до молоденької кратошечке або курячим биточки? Горезвісний капуста + огірки? А що якщо ви дізнаєтеся рецепт салату, які може бути повноцінним гарніром. Ми можемо це влаштувати. Беріть ручку і записуйте.
Інгредієнт:
- Куряче філе 500г
- Баклажан 300г
- Болгарський перець 100г.
- Соєвий соус 2 ст. л
- Цибуля 1 шт
- Морква 1 шт
- Томат 1 великий
- Часник 3 зубчики
- Зелень 20 г
⠀
А тепер приступимо до створення теплого салату з баклажанами.
Спосіб приготування:
⠀
1. Куряче філе ріжемо соломкою і обсмажуємо без масла, 10-15 хвилин. Поливаємо соєвим соусом і додаємо чорний перець і смажимо ще 5хв.
2. Баклажан ріжемо соломкою і обсмажуємо на краплі олії 5хвилин, слідом додаємо нарізаний соломкою болгарський перець, готуємо ще 10-15 хвилин, солимо, знімаємо з вогню.
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
3. Велику цибулину нарізаємо півкільцями обсмажуємо. Додаємо нарізану соломкою моркву. Обсмажуємо до золотого кольору. До зажарки додаємо нарізаний дрібно кубиками томат і тушкуємо 5 хвилин.
4. У птарелке для салату перемішуємо овочі з куркою, додаємо часник і дрібно нарізану зелень. Заправляємо сумішшю з рослинної олії з соком лимона по 1.5 ч. л.
Цей теплий салат дуже нагадує закуску "по-корейськи", смак не передати словами. Потіште своїх близьких оригінальною вечерею і смачного!