Який салат ви робите до молоденької кратошечке або курячим биточки? Горезвісний капуста + огірки? А що якщо ви дізнаєтеся рецепт салату, які може бути повноцінним гарніром. Ми можемо це влаштувати. Беріть ручку і записуйте.

Інгредієнт:

  • Куряче філе 500г
  • Баклажан 300г
  • Болгарський перець 100г.
  • Соєвий соус 2 ст. л
  • Цибуля 1 шт
  • Морква 1 шт
  • Томат 1 великий
  • Часник 3 зубчики
  • Зелень 20 г

А тепер приступимо до створення теплого салату з баклажанами.

Спосіб приготування:

1. Куряче філе ріжемо соломкою і обсмажуємо без масла, 10-15 хвилин. Поливаємо соєвим соусом і додаємо чорний перець і смажимо ще 5хв.

2. Баклажан ріжемо соломкою і обсмажуємо на краплі олії 5хвилин, слідом додаємо нарізаний соломкою болгарський перець, готуємо ще 10-15 хвилин, солимо, знімаємо з вогню.

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

3. Велику цибулину нарізаємо півкільцями обсмажуємо. Додаємо нарізану соломкою моркву. Обсмажуємо до золотого кольору. До зажарки додаємо нарізаний дрібно кубиками томат і тушкуємо 5 хвилин.

4. У птарелке для салату перемішуємо овочі з куркою, додаємо часник і дрібно нарізану зелень. Заправляємо сумішшю з рослинної олії з соком лимона по 1.5 ч. л.

Цей теплий салат дуже нагадує закуску "по-корейськи", смак не передати словами. Потіште своїх близьких оригінальною вечерею і смачного!