Соус з огірків - дивовижно смачний і простий в приготуванні. Цей оригінальний соус підійде для овочів, м'яса, хліба і всього того, c чим їдять майонез. А особливо з ним смакують салати!
Читайте Знай в Google News!
Рецептом оригінального соусу з огірків ділиться Телеграм-канал "Дневник дачника".
Інгредієнти:
Синоптики зробили прогноз погоди на кінець тижня – не для людей зі слабкими нервами
Гороскоп сьогодні 10 квітня: несподівані новини й конфлікти у четвер
Підвищення соціальних виплат: хто отримає більше грошей
Пенсіонерам виплатять доплати до дня народження: отримають до 10 тисяч гривень
- 1 середній огірок;
- 100 г вершкового м'якого сиру;
- 2 зубчики подрібненого часнику;
- 3 ст. ложки жирної сметани;
- 1 ч. ложку дрібнопорізаного кропу.
Приготування:
Щоб приготувати соус, спершу натріть один середній огірок на крупній тертці і злегка відіжміть з нього сік, що виділився. Тепер додайте у посудину до натертого огірка 100 г вершкового м'якого сиру, 2 зубчики подрібненого часнику, 3 ст. ложки жирної сметани, 1 ч. ложку дрібно нарізаного кропу. Приправте соус спеціями і добре перемішайте.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива. Воно складається з натуральних фруктів, тому ласувати ним можна скільки завгодно.
Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки. Узбецька національна страва, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана
Також Знай.uа" писав, абрикосове варення-п'ятихвилинка: як без зайвих зусиль заготувати вітамінний фрукт на зиму. З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий.