З цим простим та швидким рецептом абрикосового варення впорається кожен охочий. Завдяки перевіреному рецепту ви без зайвих зусиль заготуєте цей смачний вітамінний фрукт на зиму.
Читайте Знай в Google News!
Цей фрукт дуже корисний для організму. Абрикоси містять вітаміни А і С, яблучну, винну і лимонну кислоту, сахарозу, глюкозу, а також калій, кальцій, магній, фосфор, залізо. Абрикоси рекомендують їсти при недокрів'ї та серцево-судинних захворюваннях.
Сік абрикоса має антибіотичну активність, допомагаючи впливати на шкідливі бактерії. Крім того, плоди абрикоса є низькокалорійними, тому фрукт рекомендують вживати на дієтичному харчуванні. Однак людям з цукровим діабетом слід обережно вживати абрикоси через високий вміст цукру в плодах.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Інгредієнти:
- 1 кг абрикосів
- 300 г цукру
Приготування:
Знадобляться абрикоси, цукор з розрахунку 300 г на 1 кг фруктів, а також простерилізовані банки та кришки. Помийте абрикоси, видаліть кісточки, засипте м'якуш цукром і залиште на пів доби.
За цей час фрукти дадуть сік, а вам залишиться тільки нагріти все це на швидкому вогні до кипіння, проварити протягом п’яти хвилин, розлити по банках і закатати.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, натуральний вітамінний десерт стане хітом спекотного літа — цікавий рецепт персикового морозива
Як повідомляв портал "Знай.uа", м'ясо, солодкий перець, помідори, картопля поєдналися у неймовірну страву – рецепт басми по-узбецьки
Також Знай.uа" писав, їхній аромат не залишить байдужим нікого — шикарний рецепт запікання яблук з сиром та родзинками