Огірки з тунцем і яйцем стануть прекрасним вибором страви для тих, хто не тільки любить смачно поїсти, але і стежить за фігурою і здоров'ям.

Інгредієнти:

  • огірки (невеликі) – 6 шт.;
  • яйце куряче – 2 шт.;
  • тунець у власному соку – 1 банка (250 грам);
  • зелень (кріп і цибулю) – пучок;
  • соус (майонез + сметана в рівних пропорціях) – 2 столових ложки;
  • спеції (сіль, перець) – за смаком.

Огірки потрібно помити, обсушити і розрізати на дві половини. Чайною ложкою потрібно вийняти м'якоть і відкинути на сито. Так стече зайва рідина.

Човники з огірком, фото з вільних джерел

Огіркові човники солимо і перевертаємо шкіркою вгору (також чекаємо поки рідина стече).

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

необхідно відварити Яйця круто, почистити від шкаралупи і дрібно нарізати.

Кріп, цибулю моєму і дрібно шаткуємо. У ємності змішуємо яйця, зелень і соус.

Банку з тунцем відкрити і вміст відкинути на сито з огіркової м'якоттю. Дати стекти воді з продуктів. Додати в яєчно-кропову масу.

Додати спеції, добре перемішати і розкласти по лодочкам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечені овочі в духовці рецепт маринаду, який зробить звичайна страва неперевершеним.

Як повідомляв Знай. ua, фаршировані печериці з перепелиними яйцями і сирокопченою ковбасою — красиве святкове страву за 20 хвилин.

Також Знай. ua писав, що перчик на зиму можна приготувати за 5 хвилин – смачне частування для всієї родини.