Популярна голлівудська акторка Кемерон Діаз поділилася рецептом улюбленого салату зі смаженої кукурудзи, молодого гороху та сиру фета. Детальний відеорецепт вона опублікувала у своєму Instagram.
Кемерон Діаз особисто показала процес приготування свого улюбленого літнього салату, додавши, що до нього чудово підійде келих білого вина.
Інгредієнти:
- 1 качан кукурудзи
- 1 жменя гороху
- сир фета за смаком
- 1/2 апельсина
- 1 зубчик часнику
- винний оцет
- оливкова олія
- сіль
Приготування:
Уроки по 30 хвилин та короткі перерви: школи переходять на новий графік навчання
Найдешевше тепло дають не дрова: як бюджетно нагріти житло, якщо немає світла та газу
Стануть непридатними: лічильники електроенергії доведеться замінити
Відключають повністю: вже з 26 листопада абоненти "Київстар" будуть без інтернету, кого торкнеться
Готуємо заправку для салату: для цього з'єднуємо оливкову олію, винний оцет та апельсиновий сік, тремо часник. Солимо за смаком і ретельно перемішуємо все.
З кукурудзяного качана зрізаємо зернята. Підсмажуємо їх на оливковій олії на розігрітій сковороді. До кукурудзи додаємо трішки солі та помішуємо у процесі приготування. На зернятах має утворитися золотава скоринка.
Поки смажиться кукурудза, нарізаємо стручки зеленого молодого гороху. У глибокій посудині змішуємо нарізаний горох, підсмажену кукурудзу, подрібнений сир фета і заправляємо кількома ложками приготованого завчасно соусу. Досолюємо за смаком та вимішуємо.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.
Як повідомляв портал "Знай.uа", фаршировані печериці з перепелиними яйцями та сирокопченою ковбасою — красива святкова страва за 20 хвилин
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.