Ідеальною стравою для пікніка чи на святковий стіл будуть запечені у духовці овочі, які можна обрати за своїм смаком. Запечені за цим рецептом овочі виходять надзвичайно смачними. Страва завжди з’їдається повністю, скільки б ви її не приготували.
Рецепт чудового маринаду для запечених овочів, пропонує "LikeMe".
Інгредієнти:
- 1 болгарський перець
- 1 кабачок
- 1 баклажан
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 1 столова ложка оцту 9%
- 2 столові ложки соєвого соусу
- 4 столові ложки рослинної олії
Приготування:
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Часник очищаємо і видавлюємо у посудину через прес. Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус. Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо у тарілку.
Заливаємо овочі маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі. Посудину накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.
Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі. Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися на 20-30 хвилин. Страва готова.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері.
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння. Домашня аджика — смачна приправа-соус на зиму. Її можна додавати в супи, підливи, варені макарони, спагеті, рис тощо.