Піца - це розкішний бенкет, гармонійне поєднання соусу, начинки та сиру на запашному тісті. Тим же часом піца - ще й популярний фастфуд, споживання якого може й суттєво позначитися на фігурі. Але що робити, якщо хочеться поласувати всесвітньо відомою стравою й не набрати зайвих кілограмів? Спеціалісти з правильного харчування вигадали рішення, в якому тісто замінюється на менш "небезпечний" для здорової ваги інгредієнт - гриби.
Таким рецептом для правильного харчування ділиться акаунт "Правильное питание в Instagram".
Складові:
Печериці шапинки (великі) 7-8 шт.
Томатний соус (кетчуп) по 1 ст. л. в кожну шапинку
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Сир (моцарелла або сулугуні)
Пепероні або салямі - по 1 кружечку на кожен гриб
Приготування:
Ставимо в духовку на температуру 180 градусів Цельсія і запікаємо до красивого кольору.
Для подачі можна прикрасити базиліком, петрушкою або іншою зеленню за вподобаннями.
Найкраще страва смакує гарячою, але можна спробувати її подати і як холодну закуску.
Експериментуйте! Смачного!
Якщо ж ви хочете більш традиційний рецепт - в цьому ми теж можемо вам
Зробити дріжджове тісто для піци можна дуже швидко і просто. Для дріжджового тіста ми будемо використовувати: дріжджі, вода, борошно та сіль. Дріжджова основа виходить одночасно дуже тонкою і пишною. Піца на дріжджах - це легка, проста і дуже смачна страва.
В першу чергу в одній склянці теплої води розвести 20 грам дріжджів (або 1/3 пакетика сухих дріжджів). Залишити постояти 10 хвилин
Потім додати 1 столову ложку рослинної олії, все це вилити в 2 склянки борошна, додати сіль і цукор.
Дуже ретельно вимісити тісто мокрими руками.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Як повідомляв Знай.uа закінчився хліб — спечи в мікрохвильовці: "ледачий" рецепт врятує ваші бутерброди.