На київському телеканалі kyiv_tv стартувала нова кулінарна програма "Смак дня", ведучою якої стала Ольга Сумська.

Тепер кожного дня глядачі зможуть разом із чарівною Ольгою Сумською готувати найсмачніші страви для своїх близьких.

"Сьогодні готуємо салат з теплої печінки і супчик з фрикадельками! Все дуже просто! Головне-бажання!", - каже Сумська.

Салат з теплої печінки

Приготування

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Зісмажити потерту моркву і цибулю на оливкові олії,окремо порізати курячу печінку, теж обсмажити,обвалявши її в борошні. Посолити і поперчити.

Зробити два тонких омлети, порізати їх як лапшу, додати домашній майонез чи йогурт, чи сметану, викласти через пасочку і - можна подавати.

Суп з фрикадельками та цукіні

Приготувння

Потерти два-три цукіні,окремо порізати цибулю,обсмажити просто у каструлі в оливковій олії, додати чайну ложку борошна і трохи паприки, сіль, перець за маком.

Тушкувати 5хв.

Сформувати фрикадельки. Залити кип‘ятком, додати потертий цукіні. Варити 5хв, знімаючи пінку. Закласти фрикадельки і варити ще 10хв!

Наприкінці додати пів-склянки сметани, кріп, довести до кипіння.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо простий в приготуванні і дуже смачний рецепт печінки по‑строгановськи

Як повідомляв портал Знай.ua, суп з фрикадельками і мирпуа: вишуканий рецепт для вашого столу

Також Знай.ua писав, мусака, човники і запіканка з баклажанів - топ-3 чудових варіанти для смачної вечері