Соуси доповнюють і облагороджують страви. Кетчуп - без сумніву, найбільш популярний соус. Часто постає питання: "Як приготувати кетчуп вдома?".
Найчастіше домашній кетчуп заготовляють на зиму, тому у всіх рецептах вказано оцет. Готовий кетчуп розливають по стерилізованим банкам, закатують і після охолодження прибирають в холодне місце. Але якщо ви плануєте з'їсти соус найближчим часом, то оцет можна не додавати.
Унікальний рецепт кетчупу опублікували у instagram-спільноті soveti_hozaikam.
Інгредієнти:
В Україні пенсії ставлять на "паузу": у ПФУ відповіли, чому люди залишаються без грошей
Пенсіонерам дали лише 10 днів: кого оштрафують та залишать без виплат
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
- 3 кг помідорів
- 0,5 кг яблук
- 0,25 кг цибулі
Спосіб приготування:
Все нарізати шматочками і варити, поки цибуля не стане м’якою. Тоді збити блендером і варити до бажаної густини. Приблизно хвилин 50.
До закінчення варіння додати 1,5 ст. л. солі і 1,5 стакана цукру. Не забувати весь час помішувати, інакше пригорить, перець червоний, чорний мелений за смаком, 50 г яблучного уксусу. Зняти з вогню і закатати у баночки.
Навіщо купувати магазинні соуси, якщо можна приготувати чудовий домашній кетчуп під свій смак і запастися на зиму. Рецепт дуже простий, основні інгредієнти - свіжі овочі, приправи, сушені, мелені.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, смажені баклажани з часником та зеленню — як заготовити гостреньку ароматну закуску на зиму. Один з найпростіших рецептів приготування баклажанів — це смаження з часником. Щобільше, їх можна навіть заготовляти на зиму.
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви.
Також "Знай.uа" писав, хрусткі кабачки в духовці без олії — рецепт, після якого ви полюбите цей овоч ще більше. Пропонуємо простий рецепт, який стане ще однією вагомою причиною полюбити цей овоч. Кабачки виходять дуже смачними, хрусткими і ароматними. Щобільше, ця страва не лише смачна, а ще й корисна.