Вишня у власному соку — це чудова начинка для зимових випічок. Щобільше, її можна використовувати не лише для випічки, але й для приготування смачного вишневого киселю, ароматного мусу чи желе. Вишня у власному соку є хорошою альтернативою замороженим ягодам.
Інгредієнти:
- вишня
- цукор — по 1 склянці на кожен кілограм ягід.
Приготування:
Спершу з вишень видаліть кісточки, це найбільш трудомісткий процес у приготуванні вишень у власному соку. Тому найкраще для цього рецепту підходять спілі й великі ягоди. Тепер пересипте вишневий м'якуш цукром із розрахунку: 1 склянка на 1 кг вишні.
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Залиште ягоди у такому вигляді на 12 годин, щоб вони могли просочитися цукром і виділити необхідну кількість соку. Потім каструлю з вишнями поставте на вогонь і дайте закипіти.
Після закипання розкладіть ягоди у стерильні банки. Найкраще підійдуть літрові або півлітрові. Залийте ягоди соком, який виділився під час приготування. Одразу ж закатайте банки металевими простерилізованими заздалегідь кришками. Переверніть їх догори дном та вкутайте у тепле покривало. Залиште так до повного охолодження.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, яловичина з болгарським перцем — надзвичайно ніжна і соковита страва для особливої вечері. М'ясо в результаті виходить ніжним та соковитим, страва буквально тане у роті.
Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви. Домашні вареники з сиром традиційно відносять до української кухні, їх готують не лише з сирною начинкою, але і з картоплею, капустою або вишнею. Ця страва відмінно підійде для ситного сніданку, обіду чи вечері.
Також Знай.uа" писав, хрусткі кабачки в духовці без олії — рецепт, після якого ви полюбите цей овоч ще більше. Пропонуємо простий рецепт, який стане ще однією вагомою причиною полюбити цей овоч. Кабачки виходять дуже смачними, хрусткими і ароматними. Щобільше, ця страва не лише смачна, а ще й корисна.