Сезон кабачків в самому розпалі, а це означає, що час використовувати цей овоч по максимуму! На youtube-каналі "Оля куховарит" поділились легким рецептом оладків з кабачків.
РЕЦЕПТ:
- 2 середніх кабачка
- 2 яйця
- 2 ст л борошна
- Куркума
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія для смаження.
Спосіб приготування:
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
- Кабачки натерти на тертці.
- Додати 1 яйце і добре перемішати. Додати сіль і цукор.
- Всипати борошно, перемішати.
- Розігріти олію. Викласти ложкою невеликі оладки на сковороду.
- Смажити кілька хвилин з кожного боку, поки оладки не стануть рум'яними.
Важливий момент: терка повинна бути дуже дрібною, обов'язково віддати воду з кабачків!
Досить добре кабачки поєднуються в оладках з гарбузом, морквою, кореневою селерою, солодким перцем, великою кількістю найрізноманітнішої дрібно посіченої зелені.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, онукам на замітку: простий і швидкий рецепт дивовижних ватрушок з абрикосами та сиром.
Як повідомляв портал "Знай.ua", у курки, яка маринована в йогурті, просто приголомшливий смак. М'ясо виходить ніжне, ароматне і м'яке, а сама скоринка - золотиста та хрустка. Зробити такий маринад дуже швидко та легко навіть для того, хто зовсім не вміє готувати.
Також "Знай.ua" писав, що вино з кульбаб може стати дійсно вражаючим напоєм, який дозволить зберегти аромат літа для холодної пори.