Гарячий шашлик зі свинини — це таке блюдо, від якого важко відмовитися. Однак є проблема, він не завжди виходить соковитим. Фішка в тому, що правильний маринад відіграє дуже важливу роль.
Спеціально для наших читачів ми знайшли рецепт маринаду, для соковитого шашлику "Сік". Маринад простий, але будь-яке м'ясо у ньому стає соковитим і ароматним. Про цей рецепт стало відомо завдяки публікації одного кухаря в соціальній мережі Instagram.
Інгредієнти:
Свинина – 2 кг (можна будь-яке м'ясо, рибу або овочі); Соєвий соус – 70 г; Майонез – 70 г; Лимон – ½ частину; Перець – 1 ч. л.; Лав.лист – 3-4 шт.; Сіль – за смаком; Аджика – 2 ст. л.; Хв.вода – 100 р.; Сік від консервованих ананасів – 70 р.
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Спосіб приготування:
Промити і нарізати невеликими шматочками м'ясо, кладемо в каструлю. Додаємо майонез, соєвий соус, сік половини лимона, перчик, лав.лист, сіль, аджику, мінеральну воду і сік від консервованих ананасів. Все перемішуємо і залишаємо на пару годинок "відпочити".
Чим більше маринується м'яско, тим воно виходить ароматніше і соковитіше. Тепер можна смажити шашлик на вугіллі, подавати із зеленню і овочами. Смачного!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, пікантні баклажани з медом на зиму — оригінальний рецепт всього у декілька кроків.
Як повідомляв Знай.uа хрусткі огірочки мариновані без оцту на зиму рецепт ароматної закуски з остринкой.
Знай.uа писав, мариновані помідори "в снігу" - простий рецепт неймовірної смакоти на зиму.