Серед людей, які худнуть, часто трапляються суперечки щодо того, чи можна їсти картоплю. Насправді, можна. Дієтологи рекомендують не виключати з раціону цей шалено смачний бульбоплоди. Однак щоб він не нашкодив вашій фігурі, його потрібно правильно приготувати. Пропонуємо вашій увазі дуже смачний рецепт, який буде для вас корисним.
Отже, вам знадобиться кілька молодих картоплин. Їх необхідно відмити і очистити від бруду. Далі потрібно порізати картоплю на часточки і скласти в ємність. Далі додаємо спеції, щоб наша картопелька була ароматної і смачної. Краще всього підійдуть копчена паприка, роздавлений часник, розмарин. Також знадобляться сіль і перець.
Далі складаємо скибочки на деко і зверху додаємо кілька гілочок чебрецю. Запікаємо протягом 25 хвилин. В результаті у вас вийде приголомшлива картопелька по-селянськи з хрусткою скоринкою, але при цьому дуже ніжною серединкою. Смачного!
Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Як повідомляв портал "Знай.uа" домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційного блюда
Також Знай.uа писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння