Щоб приготувати смажені пиріжки не обов'язково годинами стояти над розпеченою сковорідкою. Пропонуємо спробувати особливий рецепт — ці пиріжки з цибулею та яйцем смажаться буквально дві-три хвилини. Тісто виходить неймовірно пишним, а улюблена начинка зробить страву неперевершеною.
Складники:
- Пшеничне борошно - 1 кг
- Дріжджі - 10 г
- Цукор - 3 ст. л.
- Сіль - 2 ч. Л.
- Молоко - 750 мл
- Соняшникова олія - 5 ст. л.
- Яйце - 6 шт.
- Зелена цибуля 3 пучки
- Вершкове масло - 6 ст. л.
- Чорний перець мелений за смаком
Приготування:
Борошно просійте через сито. Додайте до нього сухі дріжджі, цукор і сіль. Змішайте ці складники та влийте до них підігріте молоко. Додайте у тісто 5 ст. л. розтопленого вершкового масла і замісіть еластичне тісто. Вимішуйте його протягом 5 хв. Перекладіть в миску і накрийте рушником. Так тісто має постояти 40 хвилин.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Наріжте зелену цибулю і перекладіть її у глибоку посудину. Додайте 5 ст. л. розтопленого вершкового масла. Посоліть і поперчіть за смаком та ретельно перемішайте. Відварені круто яйця наріжте кубиками і перемішайте з цибулею.
Тісто розділіть на невеликі частини, розміром з долоню. Розкачайте їх та начиніть яєчно-цибулевою начинкою, щільно заліплюючи краї пиріжків. Обсмажуйте на розпеченій рослинній олії до золотистого кольору на середньому вогні. Готові пиріжки викладайте на широку посудину, застелену паперовою серветкою. За таким же рецептом можна приготувати пиріжки з картоплею та з капустою, оскільки тісто у них універсальне.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння