Безе належить до легких десертів, і не тільки завдяки своїй повітряній структурі. Традиційний французький десерт згадувався в куховарських книгах під назвою "меренга" ще у XVII столітті. Пропонуємо рецепт приготування безе, який займе від сили 10 хвилин.
Інгредієнти:
- Яєчні білки - 1 шт.
- Цукрова пудра - 300 г
Приготування:
Змішайте білок з цукровою пудрою до утворення маси однорідної густої консистенції. Сформуйте невеликі кульки, для цього зручно використовувати столову ложку. Розташуйте їх на деко для випікання, на відстані не менше 5 см один від одного. Випікайте в мікрохвильовці 2–3 хвилини.
ТЦК стане на заваді: що підготували 17-річним юнакам
"Ніколи не потраплять на передову": чому працівники ТЦК не підлягають мобілізації
"Полювання" на ухилянтів? На дорогах запускають мобільні блокпости – що це означає
Від ТЦК більше не сховатись: з'явилась нова система оповіщень - приходитимуть миттєво
У цей десерт також буде доречно додати ванільний або кокосовий екстракт. А щоб не пересушити безе, потрібно уважно стежити за його приготуванням. Як тільки безе підніметься, йому знадобиться близько 30 секунд, щоб пропектися зсередини.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння