Безе належить до легких десертів, і не тільки завдяки своїй повітряній структурі. Традиційний французький десерт згадувався в куховарських книгах під назвою "меренга" ще у XVII столітті. Пропонуємо рецепт приготування безе, який займе від сили 10 хвилин.
Інгредієнти:
- Яєчні білки - 1 шт.
- Цукрова пудра - 300 г
Приготування:
Змішайте білок з цукровою пудрою до утворення маси однорідної густої консистенції. Сформуйте невеликі кульки, для цього зручно використовувати столову ложку. Розташуйте їх на деко для випікання, на відстані не менше 5 см один від одного. Випікайте в мікрохвильовці 2–3 хвилини.
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
У цей десерт також буде доречно додати ванільний або кокосовий екстракт. А щоб не пересушити безе, потрібно уважно стежити за його приготуванням. Як тільки безе підніметься, йому знадобиться близько 30 секунд, щоб пропектися зсередини.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння