Закуска з помідорів з цибулею і часником перевершить усі ваші сподівання. Хоча страва видається дуже простою, однак особливим її смак робить оригінальна заправка на основі меду. Смак виходить незвичайним солодкуватим завдяки меду і гостреньким через додавання червоного перцю.

Рецептом закуски з помідорами ділиться сайт "Со вкусом".

Інгредієнти:

  • Помідор - 5 шт.
  • Цибулю - 3 шт.
  • Часник - 4 зуб.
  • Соняшникова олія - 4 ст. л.
  • Лимонний сік - 2 ст. л.
  • Базилік - 1 ч. л.
  • Червоний перець - 1 трісок.
  • Мед - 1,5 ст. л.
  • Сіль - 0,5 ч. л.

Закуска з помідорів, скріншот: YouTube

Приготування:

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Для закуски з помідорів з часником наріжте помідори кружечками завтовшки приблизно 0,5–0,6 см. Очищену цибулю наріжте кільцями, а часник невеликими шматочками. Змішайте мед і лимонний сік. Додайте соняшникову олію, базилік, сіль і гострий перець.

На дно скляної банки викладіть першим шаром помідори. Посипте їх цибулею і часником. Повторіть шари у такій послідовності, поки не використаєте всі інгредієнти. Полийте заправкою, закрийте кришкою і гарненько струсніть банку. Поставте закуску з помідорів з цибулею в холодильник на щонайменше на пів години.

Ароматні помідори з цибулею підійдуть для пікніка з шашликом. Можна додати у банку ще трохи зелені — покращиться не лише смак, а й сама закуска буде неймовірно яскравою.

Закуска з помідорів, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних

Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння