Закуска з помідорів з цибулею і часником перевершить усі ваші сподівання. Хоча страва видається дуже простою, однак особливим її смак робить оригінальна заправка на основі меду. Смак виходить незвичайним солодкуватим завдяки меду і гостреньким через додавання червоного перцю.
Рецептом закуски з помідорами ділиться сайт "Со вкусом".
Інгредієнти:
- Помідор - 5 шт.
- Цибулю - 3 шт.
- Часник - 4 зуб.
- Соняшникова олія - 4 ст. л.
- Лимонний сік - 2 ст. л.
- Базилік - 1 ч. л.
- Червоний перець - 1 трісок.
- Мед - 1,5 ст. л.
- Сіль - 0,5 ч. л.
Приготування:
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Для закуски з помідорів з часником наріжте помідори кружечками завтовшки приблизно 0,5–0,6 см. Очищену цибулю наріжте кільцями, а часник невеликими шматочками. Змішайте мед і лимонний сік. Додайте соняшникову олію, базилік, сіль і гострий перець.
На дно скляної банки викладіть першим шаром помідори. Посипте їх цибулею і часником. Повторіть шари у такій послідовності, поки не використаєте всі інгредієнти. Полийте заправкою, закрийте кришкою і гарненько струсніть банку. Поставте закуску з помідорів з цибулею в холодильник на щонайменше на пів години.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, капустяники з фаршем по-домашньому — ці котлети ви не відрізните від звичайних м'ясних
Як повідомляв портал "Знай.uа", не розвалюються і не підгоряють — секрети приготування ідеальних сирників
Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння