Літо далеко не найкращий час для складних десертів. Кондитерські креми не витримують спеки, та й смакують занадто важкими для цього сезону. А розігрівати духовку на декілька годин - це справжнє пекло. Однак пропустити такі чудові літні дари природи як ревінь і полуниця - справжній гріх для гурмана. Але рішення існує - крамбл! Готувати його дуже просто і швидко (попередня підготовка займе не більше 15 хвилин), а його лаконічність дозволить фруктовим смакам розкритися найповніше.
Рецепт крамблу з полуниці і ревеню пропонує Insta-блогерка Аліса Купер.
Інгредієнти
• полуниця 300 грамів
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
• ревінь 2-3 палички
• цукор 70 грамів
• борошно пшеничне 200 грамів
• кокос свіжий (або стружка) 100 грамів
• вершкове масло 120 грамів
• сіль
• ваніль
• шматочок лимона
Приготування
1. Ріжемо полуницю і ревінь. Посипаємо частиною цукру і поливаємо соком лимона.
2. Робимо тісто. Змішуємо в мисці всі сухе. Вершкове масло топимо в сотейнику або тремо на крупній тертці прямо туди.Не треба нічого вимішувати і ліпити. Масло руками перетираємо з сухими інгредієнтами в розсипчастий пісок.
3. Викладаємо ягоди і ревінь в форму, посипаємо тістом-піском і печемо до рум'яної скоринки від 30 хвилин при 180 градусах.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Доставка піци лишиться в минулому, топ начинок на будь-який смак.
Як повідомляв портал Знай.ua, Домашню ковбасу можна приготувати без кишок, здивуйте близьких оригінальним делікатесом.
Також Знай.ua писав, що Желе буває не лише фруктовим, французький рецепт бланманже вразить близьких і гостей.