Шашлик – невід'ємний "атрибут" літнього пікніку на природі. Однак, це вже минуле століття та час забути про шампури та насолоджуватися цією гарячою стравою не тільки у свята, але й у звичайні будні на обід або вечерю. Простим і унікальним рецептом шашлику поділилися на сторінці пабліку в соціальній мережі Instagram.

Приготування, скріншот Instagram

Інгредієнти:

  • свинячі ребра - 900 г;
  • копчена паприка - 1 ч. л.;
  • сіль - 2 ч. л.;
  • перець - 1/2 ч. л.;
  • картопля - 900 г;
  • морква - 150 г;
  • цибуля - 150 г;
  • часник - 2 зуб.;
  • приправи для картоплі - 1 ч. л.;
  • перець - 1/2 ч. л.;
  • вода - 150 мл;
  • мед - 2 ст .л.;
  • кетчуп - 60 г;
  • соєвий соус - 60 мл

Спосіб приготування:

1. Спочатку наріжте ребра та змішайте їх з паприкою, 1 чайною ложкою солі та перцем.

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї

Показати ще

Приготування, скріншот Instagram

2. Обсмажте ребра на сковороді з усіх боків близько 10 хвилин.

3. Потім наріжте моркву, картоплю та цибулю.

4. Цибулю додайте до ребер, добре перемішайте та зніміть з вогню.

5. До картоплі з морквою, додайте часник, приправи для картоплі, 1 чайну ложку солі та перець. Перемішайте.

6. Змішайте воду, мед, кетчуп і соєвий соус.

7. Картоплю і ребра перекладіть у рукав для запікання та залийте соусом.

8. Помістіть у духовку і запікайте 1 годину при температурі 190 градусів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати білий борщ з фрикадельками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт освіжаючого коктейлю з натуральних продуктів.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати бендерики з лаваша.