Шашлик – невід'ємний "атрибут" літнього пікніку на природі. Однак, це вже минуле століття та час забути про шампури та насолоджуватися цією гарячою стравою не тільки у свята, але й у звичайні будні на обід або вечерю. Простим і унікальним рецептом шашлику поділилися на сторінці пабліку в соціальній мережі Instagram.
Інгредієнти:
- свинячі ребра - 900 г;
- копчена паприка - 1 ч. л.;
- сіль - 2 ч. л.;
- перець - 1/2 ч. л.;
- картопля - 900 г;
- морква - 150 г;
- цибуля - 150 г;
- часник - 2 зуб.;
- приправи для картоплі - 1 ч. л.;
- перець - 1/2 ч. л.;
- вода - 150 мл;
- мед - 2 ст .л.;
- кетчуп - 60 г;
- соєвий соус - 60 мл
Спосіб приготування:
1. Спочатку наріжте ребра та змішайте їх з паприкою, 1 чайною ложкою солі та перцем.
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
2. Обсмажте ребра на сковороді з усіх боків близько 10 хвилин.
3. Потім наріжте моркву, картоплю та цибулю.
4. Цибулю додайте до ребер, добре перемішайте та зніміть з вогню.
5. До картоплі з морквою, додайте часник, приправи для картоплі, 1 чайну ложку солі та перець. Перемішайте.
6. Змішайте воду, мед, кетчуп і соєвий соус.
7. Картоплю і ребра перекладіть у рукав для запікання та залийте соусом.
8. Помістіть у духовку і запікайте 1 годину при температурі 190 градусів.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати білий борщ з фрикадельками.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували рецепт освіжаючого коктейлю з натуральних продуктів.
Також "Знай.ua" писав, як приготувати бендерики з лаваша.