У спекотну літню пору ніхто не відмовиться від чогось освіжаючого. Пропонуємо приготувати простий і водночас неймовірно смачний мус із полуниці. Своїм рецептом приготування ділиться YouTube-канал "Кулінарна гармонія".
Інгредієнти:
- Полуниця – 450 г
- Цукор – 4 ст. л.
- Вершки – 250 мл
- Вода – 3 ст. л.
- Желатин – 15 г
- Сік лимона – 1 чайна ложка
- Листочки м'яти
Приготування:
Полуницю подрібнити в блендері, додати цукор і лимонний сік. Желатин залити холодною водою і залишити на пів години. Потім місткість з набряклим желатином поставити на водяну баню. Він повинен розчинитися, але не закипіти. Отриману суміш перелити в пюре з полуниці і перемішати.
Потрібна повна заміна: Vodafone нагадав важливе правило для 4G
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Вершки добре збити. Поступово додавати полуничне пюре з желатином і обережно перемішувати. Полуничний мус розлити у форми. Якщо трохи пюре налити зверху і розмішати, вийдуть цікаві розводи. Поставити в холодильник на кілька годин. При подачі на стіл прикрасити листочками м'яти.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, торт "Крем-брюле" без випікання підніме настрій кожному – готується просто, а виглядає приголомшливо. Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею без випікання
Як повідомляв портал "Знай.uа", цю закуску зметуть зі стола вмить — апетитні рулетики з баклажанів з сиром та часником
Також Знай.uа" писав, пельмені в горщиках з грибами та сиром — як із простого набору продуктів зробити святкову страву. Зі звичайних пельменів виходить страва, гідна святкового застілля