Пельмені – "улюблені ласощі" студентів, а також в сімейному колі не нехтують цією стравою. Також не рідко хочеться внести якогось різноманіття. Тому пропонуємо вашій увазі домашній рецепт пельменів по-китайськи, які спробувавши одного разу безсумнівно захочеться ще й ще, пише sm-news.
Інгредієнти:
- борошно – 3 ст. л.;
- свинина – 50 г;
- креветки – 20 г;
- цибуля ріпчаста – 2 шт.;
- імбир – 0,5 ч. л.;
- вода – 30 г;
- сіль, перець – за смаком;
- соєвий соус – 25 г;
- кунжутне масло – 15 г;
- оцет – 5 р.
Спосіб приготування:
1. Спочатку з борошна замішуємо круте тісто на воді та витримуємо для набухання на 30 хвилин.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
2. Свинину пропустити через м'ясорубку, додаємо цибулю, імбир, креветки, сіль і перець. Добре перемішуємо.
3. Розкладаємо тісто тонким шаром. Формуємо круглі коржі, а на них у центр кладемо фарш. Защипуємо збоку і опускаємо в окріп. Періодично помішуйте.
4. Додайте трохи холодної води, коли пельмені спливуть. Потім пельмені відкидаємо на друшляк і перекладаємо на тарілку.
5. До пельменів окремо подають соус соєвий з кунжутним маслом і оцтом.
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, як приготувати французький омлет.
Як повідомляв портал "Знай.ua", для читачів підготували простий рецепт компоту з черешні та полуниці.
Також "Знай.ua" писав, яким стравою побалувати дитину на сніданок.