Переможниця, а тепер одна з суддів кулінарного проекту "МастерШеф" Оля Мартиновська показала шанувальникам найпростіший і найсмачніший рецепт смаженої картоплі. Відео з рецептом вона опублікувала на своєму YouTube-каналі Оля Куховарить.
Оля стверджує, що потрібно для початку зварити картоплю. Важливо картоплю заливати холодною водою і наливати води більше рівня продукту. Варити овочі до готовності, але щоб вони не розварилася.
Мартиновська зняла готову картоплю з плити і зазначила, що важливо відразу злити воду.
Картоплю і цибулю нарізаємо великими кубиками. Викладаємо обов'язково на розігріту сковороду. Спочатку цибуля кладеться розрізаною стороною в гаряче масло і додається картопля.
"Чуємо думку не з окопів та передової": у Раді рознесли українців, які вимагають продовження війни
Кінець "бусифікації"? Що зміниться в мобілізації
ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Дайте бульбі взятися скоринкою і не заважайте спочатку. Коли перша скоринка взялася можна делікатно перемішати і дати взятися другий раз їй. Тільки після цього зменшіть вогонь.
Тепер по суті в готову картоплю потрібно додати вершкове масло, розмарин, трави, які вам подобаються.
"Ось що значить правильно готувати картоплю", - каже Оля.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, особистий рецепт булочок з корицею синнабон від головного МастерШефа України Ектора Хіменес-Браво.
Як повідомляв Знай. ua, 5 простих рецептів з кабачків зроблять дієтичне меню незабутнім і порадують підтягнуті животики.
Також Знай. ua писав, що сирна коржик із зеленню підкорить серце будь-якого гурмана.