Щосуботи о 19:00 на СТБ глядачі стежать за шоу «МастерШеф. Професіонали». У проекті готують не тільки учасники, але й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх передплатників і поза кадром, розробляючи і описуючи всі нові рецепти.
На цей раз суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом синнабонов: «Ви ніколи в житті не спробуєте нічого смачніше!»
«Синабони тануть у роті, булочки з крем-сиром і корицею. Вони зроблять вас щасливими, як своєю родиною та гостями», - заінтригував Ектор.
Інгредієнти тісто:
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
250 мл молока
2 яйця кімнатної темпаратури
75 грам вершкового масла кімнатної температури
520-600 грам борошна
100 грам цукру
½ ч. л. солі
1 пакет активованих сухих дріжджів (7 грам)
Начинка:
200 грам коричневого цукру
3 ст. л. меленої кориці
75 грам м'якого вершкового масла
Глазур (фростинг):
110 грам м'якого крем-сиру
55 грам м'якого вершкового масла
180 грам цукрової пудри
½ ч. л. ванільного екстракту
1/8 ч. л. солі
Спосіб приготування:
Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте
Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно
Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні
Збризніть маслом тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці
У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.
Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 грамами вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру.
Зробіть рулет, починаючи з найдовшої сторони, отримаєте рулет 45 см в довжину
Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте вирости в теплому місці протягом 45 хвилин.
Нагрійте духовку до 200С. Випікайте синнабоны в центрі духовки 15 хвилин
Поки випікаються, зробіть глазур (фростинг). Змішайте крем-син, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.
Дайте синнабонам охолонути 15-15 хвилин і змажте ще теплі синнабоны глазур'ю (фростингом).
Приємного апетиту!
Нагадаємо, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки. Приготування золотистих оладок з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою
Як повідомляв портал "Знай.іа", їжа богів — готуємо смачну рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейській холодної закуски з риби
Також Знай.іа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки