Щосуботи о 19:00 на СТБ глядачі стежать за шоу «МастерШеф. Професіонали». У проекті готують не тільки учасники, але й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх передплатників і поза кадром, розробляючи і описуючи всі нові рецепти.

На цей раз суддя «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом синнабонов: «Ви ніколи в житті не спробуєте нічого смачніше!»

«Синабони тануть у роті, булочки з крем-сиром і корицею. Вони зроблять вас щасливими, як своєю родиною та гостями», - заінтригував Ектор.

Інгредієнти тісто:

Популярні новини зараз

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Показати ще

250 мл молока

2 яйця кімнатної темпаратури

75 грам вершкового масла кімнатної температури

520-600 грам борошна

100 грам цукру

½ ч. л. солі

1 пакет активованих сухих дріжджів (7 грам)

Начинка:

200 грам коричневого цукру

3 ст. л. меленої кориці

75 грам м'якого вершкового масла

Глазур (фростинг):

110 грам м'якого крем-сиру

55 грам м'якого вершкового масла

180 грам цукрової пудри

½ ч. л. ванільного екстракту

1/8 ч. л. солі

Спосіб приготування:

Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте

Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно

Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні

Збризніть маслом тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці

У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.

Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 грамами вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру.

Зробіть рулет, починаючи з найдовшої сторони, отримаєте рулет 45 см в довжину

Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте вирости в теплому місці протягом 45 хвилин.

Нагрійте духовку до 200С. Випікайте синнабоны в центрі духовки 15 хвилин

Поки випікаються, зробіть глазур (фростинг). Змішайте крем-син, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.

Дайте синнабонам охолонути 15-15 хвилин і змажте ще теплі синнабоны глазур'ю (фростингом).

Приємного апетиту!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, за таким рецептом дерунів ви ще не готували – хрусткі картопляні оладки по-німецьки. Приготування золотистих оладок з хрусткою скоринкою і ніжною начинкою

Як повідомляв портал "Знай.іа", їжа богів — готуємо смачну рибу за рецептом древніх племен. Приготування північноєвропейській холодної закуски з риби

Також Знай.іа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки