Домашній торт "Крем-брюле" з вишнею підніме настрій будь-кому. Головна перевага цього десерту у тому, що корж не вимагає випікання. Для приготування основи торта підійде будь-яке пісочне печиво, але найкраще смакуватиме шоколадне. Воно доповнить вершковий смак верхнього шару.

Інгредієнти:

  • Вершкове масло - 100 г
  • Печиво з какао - 250 г
  • Желатин - 30 г
  • Вода - 100 мл
  • Згущене молоко варене - 200 г
  • Сметана - 700 г
  • Цукрова пудра - 80 г
  • Вишня - 350 г

Торт "Крем-брюле" з вишнею, скріншот: YouTube

Приготування:

Печиво подрібнити в крихту з допомогою блендера. Додати розтоплене вершкове масло і добре перемішати. На плоску тарілку поставте кондитерське кільце і застеліть його харчовою плівкою. Пересипте печиво у кільце, добре утрамбуйте і поставте в холодильник.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Тепер залийте желатин холодною кип'яченою водою. Залиште його на 15 хвилин, а потім розпустіть на водяній бані. Процідіть і дайте охолонути. Змішайте жирну сметану (мінімум 20 %), згущене молоко і цукрову пудру. Покладіть в желатин кілька ложок сметанного крему і перемішайте до однорідності.

Желатинову суміш перелийте у крем, додайте вишні без кісточок і перемішайте. Викладіть отриману масу в кільце на основу. Поставте в холодильник на 3–4 години до повного застигання. Зніміть кільце і плівку з готового торта. Такий торт "Крем-брюле" виглядає приголомшливо і вразить ваших гостей не лише красою, а й неймовірним домашнім смаком.

Торт "Крем-брюле" з вишнею, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, печінковий, рибний, яблучний і з бринзою – 5 найкращих рецептів домашнього паштету

Як повідомляв портал "Знай.uа", абрикосове варення по-азербайджанськи — цей рецепт перевершить усі, які ви досі пробували. У вас вийдуть цілісні і кисленькі абрикоси в цукровому ароматному сиропі

Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки