Полуничні бомбочки заслуговують бути у фаворитах десертів, оскільки ці тістечка готувати надзвичайно просто. Крім того, вони не потребують випікання. Для приготування полуничних тістечок-кульок з сиром знадобиться мінімум продуктів і близько 20 хвилин часу.
Інгредієнти:
- 200 г пісочного печива
- 90 г вершкового масла
- 150 г домашнього сиру
- 200 г невеликої полуниці
- 2 ст. л. цукрової пудри
- 50 г кокосової стружки
- щіпка ваніліну
Приготування:
Печиво подрібнити в крихту та змішати із сиром, ваніліном і розм'якшеним вершковим маслом. Якщо маса недостатньо солодка, додати цукрову пудру і замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук.
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Полуницю бажано обирати невелику та одного розміру. Помити її і видалити хвостики. Залишити ягоди на свіжому повітрі, щоб вони повністю висохли. Замість полуниці можна використовувати горіхи, шматочок банана, персика або будь-які інші ягоди.
Зі шматочка тіста сформувати корж товщиною 0,5 см. У середину покласти ягоду, заліпити краї і сформувати кульку. Кожну кульку обкатати у кокосовій стружці або у крихті печива чи горіхів. Поставити тістечка в холодильник на 10 хвилин для застигання.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати
Також Знай.uа" писав, мигдальний торт прикрасить будь-яке свято – простий рецепт вишуканої випічки