Якщо у холодильнику майже порожньо, а в магазин йти зовсім не хочеться, вас врятують оригінальні рецепти страв з найпростіших продуктів. Саме час проявити фантазію і з базового набору продуктів приготувати обід для всієї сім'ї.

Піца в батоні

Цей спосіб виручить, коли дуже захотілося піци, а замішувати тісто немає часу. Розріжте буханець вздовж і вийміть м'якуш. Наріжте шинку і сир на дрібні кубики. Змастіть батон кетчупом зсередини і покладіть начинку. Можна ще додати сире яйце, а тоді запекти у духовці. Всього за 10—15 хвилин на вашому столі з'явиться незвичайна піца з апетитною начинкою і золотистою скоринкою.

Сирний суп, скріншот: YouTube

Сирний суп

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Класичний сирний суп стане ще смачнішим, якщо до нього подати обсмажені на оливковій олії шматочки хліба з тонким шаром томатного соусу або кетчупу.

Клаб-сендвіч

Для приготування сендвічів підійде практично все, що ви знайдете у своєму холодильнику. Поживною основою для сендвіча на пшеничному хлібі стануть сир, шинка і скибочки вареного яйця.

Легкий салат

Для приготування цього салату знадобляться всі ті ж базові інгредієнти. Наріжте шинку, сир, варене яйце на тонкі смужки і перемішайте в глибокій посудині.

Пишний омлет, скріншот: YouTube

Повітряний омлет

Це класичне блюдо для сніданку можна приготувати буквально за пару хвилин. Головне добре збити яйця до утворення повітряної піни, тоді додати сир і трохи шинки.

Яйця пашот з грінками

Яйця пашот готувати нескладно: розбити яйце і вилити вміст у киплячу підсолену воду. Через 3 хвилини страва готова. Білок швидко згорнеться, а жовток залишиться трохи рідким. Подавати яйця пашот найкраще зі шматочком хліба, обсмаженим на сковороді з двох сторін.

Рулетики з шинкою і сиром

Наріжте шинку і сир на тонкі скибочки і скрутіть в рулетики, закріпивши шпажкою. Смачно, швидко і ситно. Прикрасити страву можна будь-яким соусом.

Яєчні човники, скріншот: YouTube

Яєчні човники

Легка в приготуванні, але дуже смачна закуска. Яєчний жовток розім'яти, додати зелень, нарізаний бекон або шинку і нафарширувати цією масою білки, прикрасити петрушкою.

Паштет з шинки з сиром

Паштет особливо смакує, коли намазати його на шматочок запеченого, хрусткого хліба, змащеного томатним соусом. Для приготування потрібно подрібнити шинку і сир в блендері, поперчити і посолити за смаком.

Хлібна юшка

Рецепту цього незвичайного супу вже понад 500 років. Обсмажте скибочки хліба на рослинній олії, а потім перекладіть в каструлю, додайте курячий бульйон і доведіть до кипіння. Варити юшку потрібно близько 20 хвилин, додавши шматочки курки і обсмажену цибулю з морквою. Подайте суп гарячим, посипавши подрібненим яєчним жовтком.

Хліб, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання

Як повідомляв портал "Знай.uа", ніхто й не здогадається, з чого зроблені ці "ананаси" - тропічний фрукт з простого кабачка. Як приготувати тропічний фрукт з простого овоча

Також Знай.uа" писав, домашня натуральна ковбаса з печінки – ви й не згадаєте про магазинну. Домашня печінкова ковбаса перевершить усі ваші сподівання