Як відомо, сирники — це класичний варіант сніданку, який до душі абсолютно всім. Кожна господиня готує цю страву по-різному. Наприклад, мама ведучої шоу "Хто проти блондинок?" Лесі Нікітюк додає в них манку, передає пресслужба Нового каналу.

Леся Нікітюк з мамою, Новий канал

Інгредієнти:

  • сир — 500 г;
  • манна крупа — 2-3 ст. л.;
  • борошно;
  • яйце — 1 шт.;
  • родзинки — за смаком;
  • апельсинова та лимонна цедра — по 1 ч. л.;
  • рослинна (кокосова) олія.

Спосіб приготування:

1. Спочатку ретельно перемішайте сир з манною крупою і яйцем.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада

Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо

Показати ще

2. Потім залиште сирну масу на 20 хвилин для того, щоб манка набухла.

3. Додайте в тісто родзинки, лимонну й апельсинову цедру та все це ретельно перемішайте.

4. Розділіть сирну масу на однакові шматочки та сформуйте з них кульки, при цьому обвалюючи їх у борошні.

5. Розігрійте масло в сковороді та смажте сирники з двох сторін на повільному вогні до золотистої скоринки.

6. Готові сирники можна посипати цукровою пудрою, подавати зі сметаною, згущеним молоком, варенням або свіжими фруктами.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що читачам підготували рецепт рублених котлет з щуки.

Як повідомляв портал "Знай.ua" для читачів підготували простий рецепт оладок на кефірі.

Також "Знай.ua" писав, як приготувати справжній грузинський шашлик.