Печиво Мадлен стало чи не найпопулярнішим десертом в Європі. Ця французька випічка являє собою ніжне бісквітне печиво у формі морської черепашки. Багатьом вона запам'яталася, як улюблений "бабусин" десерт, однак він пройшов шлях від будинків простих жителів Комерсі до королівських покоїв у Версалі.
Історія цього печива овіяна легендами, а його смакові якості неодноразово були описані класиками. Легендарне печиво "Мадлен" обов'язково сподобається лимонним ароматом і витонченим смаком готового десерту.
Інгредієнти:
- 120 г борошна
- 2 яйця
- 80 г цукру
- 90 г слив. масла
- 1 ст. л. лимонного соку
Приготування:
Пенсіонерів залишать без надбавки: в Україні змінять правила підвищення виплат
В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати
Стаж, середня зарплата та мінімалка: які сюрпризи готує пенсійна система у 2025 році
Не субсидія і не пільги: українці отримають окрему допомогу на комуналку
Вершкове масло злегка розтопити, додати до нього яйця та цукор. Збити всі складники міксером. Додати борошно і лимонний сік. Ретельно все перемішати. Викласти тісто у формочки "Мадлен". Однак, можна використати будь-які інші на ваш смак. Випікати при температурі 190–200 градусів 12–15 хвилин.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, рогалики з заварним кремом – ароматна випічка для ідеального сніданку. Звичайний сніданок перетвориться у вишукане чаювання
Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак
Також Знай.uа" писав, рисова запіканка з м'ясом, як в дитячому садку – мінімум інгредієнтів і максимум смаку. Запіканка, яка своїм смаком поверне вас у дитинство