Пухкі бісквітні шоколадні коржі ідеально поєднуються з ніжним кремом і помадкою, утворюючи справжній кулінарний шедевр. Це тріо змусить потягнутися за ще одним шматочком. Багатошаровий шоколадний торт «Мілка» не даремно носить ту ж назву, що і ніжний молочний шоколад.
Інгредієнти:
4 яйця
9 ст. л. цукру
100 г цукрової пудри
4 ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача
3 ст. л. какао
4 ст. л. води
715 мл молока
70 г крохмалю
270 г вершкового масла
140 г молочного шоколаду
70 г білого шоколаду
Приготування:
Для того, щоб приготувати бісквіт, збий яйця, 4 ст. л. цукру до пишної піни.
Окремо змішай розпушувач, борошно і какао. Додай гарячу воду і перемішай. Просій отриману масу в яєчну суміш і перемішати.
Застели дві форми однакового розміру пергаментом і влий у них однакову кількість тіста. Випікати при 180 °С 15 хвилин. Дай коржам охолонути і дістань їх.
тісто для бісквіту
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Тепер приготуємо крем. Змішай 100 мл молока, крохмаль і 2,5 ст. л. цукру. Молоко, що залишилося, перемішати з роздробленим білим шоколадом в сотейнику на плиті. Не забувай помішувати.
тісто для бісквіту
Встанови невеликий вогонь і додаємо в сотейник молочно-цукрову суміш. Готуй, поки крем не загусне, постійно помішуючи. Маса повинна вийти консистенції пудингу.
Поки крем остигає, збий 170 г теплого вершкового масла і цукрову пудру. Продовжуючи помішувати, введи пудинг.
А зараз пора приготувати помадку для торта. Порубай молочний шоколад і додай до нього 3 ст. л. молока, 2,5 ст. л. цукру і вершкове масло. Помісти інгредієнти на водяну баню і розігрій до стану однорідності. Після цього остуди помадку.
Тепер сформуємо торт. Помісти один корж у форму, змащуємо половиною крему і постав в холодильник остуджуватися. Після цього рівномірно розподіли половину помадки. Повтори в тій же послідовності з іншими складовими та відправ торт в холодильник хоча б на 3 години.
Щоб форма десерту зберігалася довше, діставай торт прямо перед подачею на стіл. Розрізати ножем, змоченим у теплій воді. Насолоджуйся красивим, смачним і ніжним бісквітним десертом!
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, топ-5 швидких рецептів на 450 ккал - підійдуть навіть тим, хто на схудненні.
Як повідомляв портал "Знай.uа", з фрикадельками, класичний курячий та з макаронами — легкі весняні супи на будь-який смак. Чудове тріо — легкі супи на курячому бульйоні на будь-який смак.
Також "Знай.uа" писав, швидкий торт зі сметанним кремом без випічки — ніжний десерт з найпростіших продуктів. Торт з крихти зі сметанним кремом виходить надзвичайно смачним і ніжним.