Бобові є традиційним замінником м'яса. Їх поєднує не лише схожа текстура, але й білковий склад - фактично, бобові є найкращим джерелом протеїнів серед рослинних продуктів. Пропонуємо рецепт котлет з гороху - звичайного для української кухні інгредієнту.

Замочити окропом 2 склянки сухого гороху як мінімум на 4 години, а краще на цілу ніч.

Котлети, кадр з відео

Одну цибулину ріжемо на дрібні шматки і смажимо, іншу просто ріжемо дрібними кубиками.

Замочений і промитий горох перебиваємо в блендері або через м'ясорубку разом з сирою та смаженою цибулею (друга для смаку, перша для соковитості) за бажанням додати зелені, спецій, солі.

Популярні новини зараз

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО

Показати ще

Формуємо котлети мокрими руками, щільно притискаємо, щоб не було тріщин. Смажити з двох сторін під кришкою на рослинній олії, на середньому вогні.

Таким чином виходить страва яка є дуже дешевою, ситною, пісною, веганською та корисною, тому цей рецепт буде у пригоді безлічі категорій людей.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Прожити без м'яса та залишитися здоровим і енергійним – дієтологи назвали альтернативу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пиріжки з картоплею та горохом: покроковий рецепт.

Також Знай.ua писав, Гороховий суп: легкий рецепт, що не зашкодить фігурі.