Українцям не поталанило у тому, що у них склалося доволі підозріле ставлення до макаронних виробів. Це було обумовлено низькою якістю наявної у продажу вермішелі ті інших подібних виробів, які виготовлялися з ненайкращого борошна пшениці м'яких сортів. Таку пасту треба було промивати після приготування, аби маса не злиплася.
Тепер у продажу легко купити пасту італійського виробництва, а навіть вітчизняні виробники невпинно покращують якість своїх виробів. Сучасні макарони обполіскувати не потрібно, хоча цю помилку продовжують робити деякі господині та господарі.
Але це не увесь секрет. Річ у тім, що вода, у якій варилися макарони сама по собі є цінним інгредієнтом. Вона багата крохмалем і поживними речовинами. І є найкращим у світі натуральним загущувачем для соусів.
Пропонуємо один з найпростіших рецептів. Вам необхідно просто перелити воду після варіння макаронів в маленьку каструльку. Стільки, скільки вам необхідно. Додати туди томатний соус. Свіжу зелень і часник до смаку. І довести до кипіння. Потім отриманий соус додаємо у відварені макарони. Таким чином ви вже отримуєте повноцінну вечерю з пасти з соусом.
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Готуємо разом: паста з тунцем і томатами.
Як повідомляв портал Знай.ua, Закінчилась гречка, несіть макарони — простий рецепт швидкої пасти для ласунів.
Також Знай.ua писав, Дивовижна паста з креветками підкорить ваші серця.