Рецепт смачного заливного пирога з полуницею актуальний саме у час, коли починається сезон полуниці. Приготувати приголомшливу випічку не складе жодних труднощів за цим простим рецептом. Цей спосіб максимально простий і не дуже витратний. Коли є полуниця, готувати такий пиріг — одне задоволення.
Інгредієнти для тіста:
- 400 г борошна
- 100 г цукру
- 20 г ванільного цукру
- 120 г вершкового масла
- 2 яйця
- 1 ч. л. розпушувача
Інгредієнти для заливки:
- 300 г сметани
- 20 г крохмалю
- 120 г цукру
- 2 яйця
Інгредієнти для начинки:
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
- 200–300 г полуниці
Приготування:
Для приготування тіста для заливного пирога потрібно змішати борошно і розпушувач, просіявши їх. В окремій місткості збиваємо яйця та цукор. Потім додати в яйця вершкове масло і все ретельно збити. Сюди ж додаємо борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто і ставимо його в холодильник на 30 хвилин.
Тепер змішуємо всі інгредієнти для заливки і збиваємо їх до однорідної маси. Миємо і висушуємо полуницю. Тісто розкачати за формою, роблячи невеликі бортики. Зверху на тісто вилити сметанну заливку та викласти полуницю. Пиріг випікати у розігрітій духовці 45 хвилин, постійно поглядаючи за ним. Тоді вимкнути духовку і дати пирогу постояти там ще хвилин 30.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини
Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці
Також Знай.uа" писав, картопляні биточки, як у дитинстві — швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться вмить