Кожен знає, що магазинні пельмені ніколи не зрівняються з домашніми. Однак не всі готові приділити багато часу для приготування улюбленої страви. Проте такий трудомісткий процес можна перетворити на швидке і захопливе заняття. Оскільки існує спосіб максимально прискорити процес ліплення.

Пельмені, скріншот: YouTube

Швидке ліплення пельменів:

1. Акуратно розкачайте тісто на робочій поверхні. Присипте його борошном.

2. Відступіть 5–7 см від краю тіста і викладіть кульки з фаршу.

Популярні новини зараз

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році

Показати ще

3. Накрийте фарш вільним краєм тесту.

4. Трохи притисніть тісто до фаршу, щоб надати пельменям форму.

5. За допомогою невеликої круглої форми "виріжте" пельмені, притиснувши її до тіста.

Описаний спосіб дійсно дуже простий і швидкий. Його також можна використовувати для приготування вареників. Крім того, можна експериментувати з формами, оскільки одним подобаються пельмені великого розміру, іншим — маленькі. До приготування можна залучати дітей — таке доручення їм точно сподобається.

Крок 1, скріншот: YouTube

Крок 2, скріншот: YouTube

Крок 3, скріншот: YouTube

Крок 4, скріншот: YouTube

Пельмені, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини

Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці

Також Знай.uа" писав, картопляні биточки, як у дитинстві — швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться вмить