Рецепт рибного салату від кухаря з польського ресторану повністю переверне уявлення про звичні для нас страви з оселедця. Оселедець є найдоступнішою рибою, з якою можна зробити страву ресторанного рівня. А поєднання оселедця, цибулі і яблука дає своєрідний та незабутній смак.
Інгредієнти:
- Філе оселедця (слабосолоного) — 2 шт.
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Яблуко (кисло-солодке) — 1 шт.
- Сметана — 2 ст. л.
- Гірчиця — 2 ч. л.
- Сік лимона — 1 ст. л.
Приготування:
Нарізати цибулю півкільцями, полити лимонним соком і поставити у холодильник мінімум на пів години. Філе оселедця нарізати шматочками і перекласти в салатник. У яблука вийняти серцевину, очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками. По черзі викласти шматочки оселедця з яблучними часточками, а зверху прикрасити маринованою цибулею.
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Найкраще для цього салату підійде сметанно-гірчичний соус: сметану змішати з гірчицею, додати дрібку чорного перцю і трохи свіжої зелені. Гірчиця підійде будь-яка за вашим смаком — гостра, солодкувата або "Французька" в зернах. За бажанням всі інгредієнти можна перемішати. Салат прикрасити зеленню і дати йому просочитися.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, швидка і смачна закуска з лаваша – як приготувати сирні палички з часником. Сирні палички в лаваші з часником — це дуже швидка і смачна закуска, яку можна приготувати за лічені хвилини
Як повідомляв портал "Знай.uа", ситний турецький суп з червоної сочевиці — страва, яка зарядить енергією на весь день. Готується швидше, ніж квасоля чи горох – оригінальний рецепт ситного турецького супу з сочевиці
Також Знай.uа" писав, картопляні биточки, як у дитинстві — швидкий рецепт улюбленої страви, яка розлетиться вмить